La Biblioteca Infantil celebra el Dia Mundial de la Poesia amb una animació lectora dedicada a Vicent Andrés Estellés

7 març 2024|Burjassot

Des de 21/03/2024 fins a 21/03/2024

Estellés val

Continuen succeint-se les activitats a Burjassot dedicades al poeta Vicent Andrés Estellés en el centenari del seu naixement. En esta ocasió, les Biblioteques Municipals han programat una nova vesprada de foment de la lectura amb motiu del Dia Mundial de la Poesia i, què millor que fer-ho amb un homenatge a Estellés.

L’animació lectora anomenada Un menú de versos, tindrà lloc el dijous 21 de març, a les 18.00 hores, a la Biblioteca Infantil. L’activitat començarà amb una xicoteta introducció al món de la poesia, en la qual els xiquets i xiquetes participants podran descobrir què és i en què es diferencia d’altres gèneres literaris. Per a això, la tècnica s’ajudarà dels llibres de poemes de la biblioteca comparant-los amb uns altres i pararà esment a característiques com la rima, l’expressió d’emocions o la brevetat dels poemes. Es faran servir poemes breus de Vicent Andrés Estellés i es presentarà la seua vida i obra.

Estellés va dedicar els seus poemes a la seua terra i la seua llengua, a l’amor, a la família i, també, a la gastronomia i als aliments valencians En la segona part de l’activitat, es proposarà als participants dedicar un poema al seu menjar favorit. Al final, es crearà “un dinarot col·lectiu de versos i rimes”.