La Biblioteca Infantil celebra les Falles amb dues Animacions Lectores

27 febrer 2023|Burjassot

Des de 07/03/2023 fins a 09/03/2023

Visca les Falles

L’activitat cultural de la Biblioteca Infantil es veu multiplicada en Falles ja que aquest servei municipal vol donar a conéixer la festa valenciana als més menuts de la casa d’una manera divertida i lúdica, alhora que vinculada al món de la lectura.

Per a això, l’equip de les Biblioteques Municipals ha programat dues divertides Animacions Lectores que tindran lloc a la Biblioteca Infantil i en la Plaça de la Casa de Cultura, els dies 7 i 9 de març, respectivament.

El dimarts 7 de març, l’Animació Lectora començarà a les 18.00 hores amb la lectura en veu alta del llibre Visca els Falles! de Teresa Broseta i Sergio Sempere, de la Editorial Tàndem. A continuació, hi haurà temps per a comentar el conte i tot el que embolica la festa. Una vegada acabada la primera part, totes i tots els participants en l’activitat podran acolorir dibuixos fallers o elaborar petards de paper i decorar així la Biblioteca Infantil.

Dos dies més tard, el dijous 9 de març, com a avanç a la setmana fallera, la Plaça de la Casa de Cultura acollirà la tradicional Globotà, a partir de les 18.00 hores. Aquesta original activitat portarà als menuts participants a punxar globus de colors que es col·locaran, un darrere l’altre, en un teixit embull de cordes. Els xiquets i les xiquetes amb escuradents, acabaran amb tots ells, després que es es pronuncie la famosa frase “Senyor pirotècnic, pot começar la globotà!“.