La Biblioteca Infantil celebra la seua setmana fallera creant el seu propi monument, amb un taller de decoració i amb la divertida globotà

6 març 2018|Burjassot

Des de 12/03/2018 fins a 14/03/2018

taller de petardos

Les Falles arriben també a la Biblioteca Infantil de Burjassot on els seus menuts usuaris van a tenir l’oportunitat de decorar aquest espai municipal amb els típics adorns fallers i dir allò de “Senyor pirotècnic, pot começar…la globotà!”, sense oblidar que, per primera vegada, es comptarà amb un monument faller propi.

De la mà de l’equip de Biblioteques Municipals, el dilluns 12 de març, a les 18 hores, tindrà lloc el taller de petards i d’ambientació fallera i s’iniciarà la creació del monument faller de la Biblioteca Infantil. Una creació que s’allargarà fins al dia 14 perquè tots els xiquets que vulguen participar en la mateixa, puguen posar el seu punt creatiu als ninots.

Dos dies més tard, el dimecres 14 de març, també a les 18 hores i en la Plaça de la Casa de Cultura tindrà lloc una divertidíssima i sonora globotà amb la qual, els presents emularan als pirotècnics més famosos però, aquesta vegada, explotant globus.

Burjassot està en Falles i es nota en cada racó del municipi.