La Biblioteca Infantil comença les seues animacions del mes donant a conèixer la festivitat del 9 d’Octubre

1 octubre 2018|Burjassot

Des de 04/10/2018 fins a 04/10/2018

9 de octubre

L’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot ja ho té tot preparat perquè en el mes d’octubre majors i xicotets gaudisquen de grans activitats d’animació lectora i de foment de la lectura en el municipi. Activitats que comencen aquesta mateixa setmana, concretament, el dijous dia 4 a les 18 hores amb una divertida animació en la qual els xiquets de la casa van a poder conèixer la festivitat de tots els valencians, el 9 d’Octubre. 

Pensada per a totes les edats, i a partir del llibre “El 9 d’Octubre”, de Vicent Sanhermelando Bellver, l’animació començarà amb la lectura en veu alta de la citada publicació per a, una vegada finalitzada, procedir a comentar la mateixa entre tots els participants i acostar-se, una mica més, a la festivitat.

Per a finalitzar l’activitat, es realitzarà un xicotet taller creatiu en el qual les i els participants pintaran dibuixos, recortables amb les vestimentes dels bàndols moro i cristià, es coneixeran les típiques receptes valencianes i la tradició de la mocadorà i podran crear-se la seua pròpia corona de Rei, com la qual lluïa Jaume I.