La Biblioteca Infantil felicita el Nadal i rep la visita del Follet Màgic en les últimes animacions lectores de l’any

14 desembre 2017|Burjassot

Des de 19/12/2017 fins a 21/12/2017

Animaciones lectoras

L’any està arribant a la seua fi però les Biblioteques Municipals no volen deixar passar ni un dia sense animar als més xiquets de la casa a llegir i gaudir de les activitats gratuïtes d’animació lectora en la Biblioteca Infantil. Activitats de foment de l’hàbit lector des dels més xiquets fins als joves de 14 anys.

Així, la Biblioteca Infantil acomiadarà el 2017 amb dues noves vesprades d’animació lectora, la del 19 de desembre, amb una felicitació molt especial de Nadal i la del 21 de desembre, amb la visita d’un Follet Màgic. Ambdues activitats seran a les 18 hores.

El dimarts 19 de desembre els participants en l’animació podran crear la seua pròpia targeta de Nadal per a felicitar a les seues famílies i amics aquestes dates tan entranyables. A través d’aquesta manualitat, els xiquets podran expressar i mostrar tota la seua creativitat, ja que tindran absoluta llibertat per a crear les seues targetes. En el cas dels més xicotets, tindran targetes predissenyades perquè les puguen acolorir. Serà en la Biblioteca Infantil.

Per a acabar l’any, el dijous 21 de desembre, es comptarà amb la visita, també en la Biblioteca Infantil, d’un Follet Màgic que narrarà als participants en l’animació quin és la seua funció i la de milers de follets, en aquestes dates tan especials per a tots. Després de visionar un breu vídeo conte, els participants en l’activitat, mitjançant un xicotet joc, s’imaginaran que són follets per un dia i què podrien fer pels altres, quins desitjos concedir-los. A més, crearan el seu propi follet.

Les Biblioteques Municipals de Burjassot tanquen el 2017 amb aquestes dues activitats gratuïtes d’animació lectora i ja estan preparant la programació del pròxim any, amb divertides vesprades de foment de la lectura.