La biblioteca Infantil reobri les seues portes dimecres, 26 de maig

24 maig 2021|Burjassot

Des de 26/05/2021 fins a 26/05/2021

Biblioteca Infantil

Ja està tot preparat des de l’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Estefanía Ballesteros, i des de la regidoria de Cultura i Joventut, coordinada per Javier Naharros, perquè dimecres que ve 26 de maig a les 18.00 hores, amb una divertida animació gratuïta per a tots els públics, les portes de la Biblioteca Infantil tornen a obrir-se perquè els més menuts de la casa puguen realitzar els seus préstecs i devolucions o bé passar una estona a la sala de lectura.

La instal·lació ha romàs tancada a causa de la situació de pandèmia i, amb tota la il·lusió del món, amb ganes que els xiquets i les xiquetes tornen a gaudir del servei, l’equip de Biblioteques Municipals ha programat una divertida animació, el mateix dimecres, per a donar la benvinguda de nou a aquest espai a tots els seus usuaris i usuàries“, tal com ha destacat l’alcalde de Burjassot, Rafa García.

Reobrim aquesta instal·lació municipal amb totes les mesures sanitàries actualment en vigor i amb moltíssimes ganes de tornar a veure als nostres i les nostres xicotetes gaudint de la instal·lació que, a més, hem renovat aprofitant els mesos de tancament“.

Concretament, la Biblioteca Infantil ha patit un canvi integral ja que s’ha procedit a la renovació de tot el mobiliari, a la pintura de la instal·lació i a la reparació d’alguns desperfectes que s’havien detectat.

Amb tota la il·lusió i esperant que tots els canvis siguen del grat dels seus menuts usuaris i usuàries, la Biblioteca Infantil  torna a obrir les seues portes i ho fa amb el contacontes gratuït per a tota la família Els donyets de la biblio que arriba de mans del Grup A Riure i serà en valencià. Per a poder gaudir del contacontes, cal sol·licitar la invitació PUNXANT ACÍ ja que l’aforament és limitat.

La Biblioteca Infantil obrirà les seues portes fins al 30 de juny en horari de 17.00 h a 20.00 h i, enguany durant juliol, obrirà en horari de matí, de 9.00 h a 13:00h.

La Biblioteca oferirà la possibilitat de realitzar devolucions i préstecs de llibres infantils i juvenils i es podrà també usar la sala de lectura i estudi no superant en cap moment el 50% de l’aforament. L’ús de la mascareta i el manteniment de la distància de seguretat serà obligatori durant l’estada a la Biblioteca Infantil.