La Biblioteca Infantil tanca gener amb una nova sessió d’animació lectora per a tots els públics

26 gener 2015|Burjassot

El dimecres 28 de gener a partir de les 18 hores, els usuaris de la Biblioteca Infantil de Burjassot tindran una missió molt complicada i important, ja que hauran de trobar, com a detectius, els llibres que s’han perdut en aquest espai municipal.

Aquesta divertida activitat “Me he perdido”, s’emmarca dins de les activitats gratuïtes d’animació lectora de la biblioteca i portarà als seus participants a cercar, a partir de la fotocòpia de la portada d’un llibre, on es troba la publicació. Els més xicotets podran desenvolupar l’activitat acompanyats dels seus pares guiant-se per la portada del llibre i, els xiquets a partir de sis anys, es guiaran per l’autor i el títol del llibre, a més de pel color de l’adhesiu de la portada.

Una vegada hagen trobat els llibres perduts, descriuran la publicació i podran jugar amb el títol afegint o substituint paraules, canviant el seu ordre…com si foren vertaders escriptors que ideen i creen un nou títol per al seu llibre.

Creativitat, imaginació, emoció, lectura…tot tindrà cabuda en aquesta divertida activitat que tancarà les activitats d’Animació Lectora de la Biblioteca Infantil en el mes de gener i que donarà pas a noves aventures per a tots els públics en el mes de febrer.