La Biblioteca Municipal adquireix interessants novetats bibliogràfiques en valencià

24 juliol 2020|Burjassot

llibre en valencià

Encara que per la seua pròpia naturalesa, els lectors i lectores de pro sempre li rasquen minuts i hores a la jornada per a abandonar-se a la seua passió, la veritat és que per al comú dels mortals, és l’estiu l’època en què sembla que el temps s’alenteix i sobretot el que es pot dedicar a la lectura, augmenta.

De manera que així, amb tot un estiu per davant, els ciutadans i ciutadanes de Burjassot als quals els agrade llegir en valencià tenen a la seua disposició una nodrida selecció de novetats que recentment ha arribat a la Biblioteca d’Adults de Burjassot. Encara que hi ha novetats bibliogràfiques de diferents gèneres, el més predominant és la novel·la, tant juvenil com per a públic adult, destacant també títols que s’han convertit en supervendes i novel·les que han seguisc les guanyadores de diferents premis literaris.

Així, en novel·la juvenil, destaquen títols com Train Kids, de Dirk Reinhardt; Gerber i Madhubala, de Carles Cortes i Orts o Lefecte Frankenstein (Premi Edebé de Literatura Juvenil) de l’autora Elia Barceló. En Poesia, la Biblioteca ja compta entre els seus fons amb El cor heretge (Premi València Alfons el Magnànim de Poesia) d’Aina García Carbó, mentre que en Psicologia, destaca Equilibrats i descalços, en el qual la seua autora, Ángela J. Hanscom, terapeuta i fundadora del premiat programa d’activitats a l’aire lliure TimberNook, proposa recuperar el contacte amb la naturalesa i el joc en l’exterior com a part imprescindible del desenvolupament físic i psicològic dels xiquets.

En novel·la, la negra continua batent rècords d’interés per part dels lectors i, dins del gènere, a la Biblioteca ja es poden trobar sonades novetats en valencià com La gàbia d’or de CamilaLackberg; La cara nord del cor, de Dolores Redondo o El nom del fill, de Donna León. Entre les més de cent novetats en valencià, destaquen altres títols en novel·la com Un amor, d’Alejandro Palomas; El millor d’anar és tornar, d’Albert Espinosa; El conte de la serventa, de Margaret Atwood o La desaparició d’Stephanie Mailer, de Joël Dicker.