La Biblioteca Municipal de Burjassot obri el període d’inscripció per al seu Taller de creació literària en valencià

30 juliol 2019|Burjassot

Des de 30/07/2019 fins a 18/09/2019

taller de escritura

Per què ens agrada tant escriure i crear les nostres pròpies històries? Quines característiques ha de tindre un bon escriptor o escriptora? Què cal fer per a inspirar-se? Puc ser jo, un gran narrador o narradora? Totes les respostes a aquestes preguntes i a moltes altres, podran trobar-se en el taller que l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot ha preparat i que començarà el mes de setembre.

L’escriptor Vicent Usó serà l’encarregat d’impartir el taller i mostrar a l’alumnat les claus per a escriure millor i conéixer més a fons el procés creatiu dels autors als quals admiren. Taller que, amb un preu de 79,50€ i pensat per a majors de 18 anys, ha iniciat ja el seu període d’inscripcions a través de la seu electrònica de l’IMCJB o bé de manera presencial, a partir del mes de setembre, acudint al Servei d’Informació, sol·licitant cita prèvia, en horari de 9 hores a 14 hores de dilluns a divendres, i de 17 hores a 19 hores, dimarts i dijous.

El taller, que combina les classes teòriques amb la part pràctica, permetrà als assistents adquirir coneixements al mateix temps que milloren la seua escriptura literària en valencià i donarà inici el 18 de setembre a les 18 hores. Així, cada dimecres a la citada hora, i fins al 27 de novembre es podrà formar part del taller. Els alumnes es reuniran a la Casa de Cultura i hauran de portar amb si a les classes teòriques, únicament llibreta i material per a escriure.

Una molt bona oportunitat, sens dubte, la que ofereixen les Biblioteques Municipals de Burjassot, de submergir-se en el món de la producció literària de la mà d’un gran autor de novel·les en la nostra llengua.