La Biblioteca Municipal de Burjassot, novament premiada en la XVI Campanya d’Animació a la Lectura María Moliner

15 desembre 2014|Burjassot

La Biblioteca Municipal de Burjassot, des de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut del municipi, ha resultat novament premiada en la XVI Campanya d’Animació a la Lectura María Moliner que cada any impulsa el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, la FEMP i la Fundació Coca-Cola. Burjassot consta així entre els 300 municipis espanyols premiats per la labor que, al llarg de l’any, realitza per promocionar el gust per la lectura entre els més joves, a través d’una infinitat d’activitats d’animació lectora com contacontes, lectures, tallers, teatre, etc.

La Campanya d’Animació a la Lectura Maria Moliner, desenvolupada des de 1998 i dirigida a biblioteques públiques de municipis de menys de 50.000 habitants, és un concurs amb el qual es tracta de premiar els millors projectes o activitats per promoure la lectura, tant entre xiquets i joves com entre altres col·lectius socials.

Com a premi, la Biblioteca Municipal rebrà un lot bibliogràfic de 180 llibres seleccionats entre les novetats d’enguany i amb especial atenció als títols de caràcter infantil i juvenil.

Kate Gosselin and Her Butt Gets Stopped By
miranda lambert weight lossHow To Get A Lean Body Quickly Permanently