“La bibliotecària de Bàssora” arriba a Burjassot dins de les accions pel Dia Internacional de les Biblioteques

11 octubre 2021|Burjassot

Des de 19/10/2021 fins a 19/10/2021

La bibliotecaria de Basora

Un any més, Burjassot s’ha adherit a la campanya del Dia de les Biblioteques que cada any desenvolupa el Ministeri de Cultura i Esport, des de la Direcció General del Llibre i Foment de la Lectura, a través de la Subdirecció General de Coordinació Bibliotecària. Un dia que, enguany, té com a lema “Biblioteques: llegir, aprendre, descobrir”…tres idees que, sobre les quals, les Biblioteques Municipals de Burjassot aprofundeixen amb cada activitat que programen.

Per a continuar commemorant aquest dia, que se celebra en tot món el 24 d’octubre, el dimarts 19 d’octubre, l’equip de Biblioteques Municipals ha preparat una nova activitat d’animació lectora que tindrà lloc a les 18.00 hores a la Biblioteca Infantil. A partir del llibre transformat en vídeo conte “La bibliotecària de Bàssora”, basat en fets reals, els menuts participants debatran sobre la importància de les biblioteques.

Cada 24 d’octubre, se celebra a Espanya el Dia de la Biblioteca, creat en 1997 per l’Associació Espanyola d’Amics del Llibre Infantil i Juvenil amb el patrocini del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport en record de la destrucció de la Biblioteca de Sarajevo, incendiada en 1992 durant el conflicte balcànic.