La Brigada Municipal d’Obres comença a fer ús dels canons d’ozó

15 maig 2020|Burjassot

En aquests dies, la Junta de Govern de l’Ajuntament de Burjassot aprovava la compra de dos canons d’ozó per a procedir a la desinfecció de les diferents dependències municipals i de la flota de vehicles amb què compta el Consistori.

Aquests canons ja estan en ús en el municipi i, tal com pot veure’s en les fotos que acompanyen aquesta informació, ja s’han utilitzat per a començar a desinfectar, reforçant les tasques de neteja que es realitzaven, les instal·lacions de la Brigada Municipal d’Obres i dels seus vehicles. Amb l’ús d’aquesta nova eina, pensant tant en la seguretat dels ciutadans com en la del personal que desenvolupa allí el seu treball, s’està reforçant la desinfecció de les dependències públiques.

El Consistori ha adquirit aquest dispositiu seguint les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), que considera a l’ozó com el desinfectant més eficient per a tot tipus de microorganismes. L’ozó aconsegueix una inactivació del 99% de virus que pertanyen a la mateixa família que el causant de la COVID-19.