La burjassotera Adela Ruiz Sancho presenta a Burjassot el seu llibre ‘Mare, conta’m un conte’

30 novembre 2021|Burjassot

Des de 02/12/2021 fins a 02/12/2021

Mare, conta'm un conte

Al desembre, les activitats d’Animació Lectora de les Biblioteques Municipals comptaran amb la presentació de dos llibres, a la Casa de Cultura. La primera tindrà lloc el dijous 2 de desembre, a les 19.00 hores i arriba de la mà de la burjassotera Adela Ruiz Sancho, que presentarà el seu llibre Mare, conta’m un conte.

Acompanyada de Carmen Hernando, editora i gerent de l’editorial Àrbena i del també burjassoter Josep Lacreu Cuesta, lingüista, lexicògraf i cap del gabinet tècnic de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Adela presentarà el llibre que ha comptat amb la col·laboració de la seua filla, Sara Sancho Ruiz, com a il·lustradora.

La professora nascuda a Burjassot plasma en la seua creació literària un conjunt d’històries que una mare inventa per a entretindre a la seua filla que està malalta en el llit. De cada relat es pot extraure una lliçó aplicable a la vida quotidiana.

Adela és professora de Llengua i Literatura en Secundària i Batxillerat i, a més del llibre que presentarà al seu poble, és autora també de Tres dies fora de casa, Moguda al Racó d’Ademús o Pels ulls de Lucrecia, entre altres. A més, també és coautora de diferents llibres de text i ha participat en l’elaboració del Corpus Toponímic Valencià, publicat per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.