La burjassotera Amparo Pastor presenta la seua novel·la “La elocuencia del silencio”, en el CM Sant Joan de Ribera

13 febrer 2023|Burjassot

Des de 16/02/2023 fins a 16/02/2023

Presentación libro Amparo Pastor 16-02-2023

Dona directa, tenaç, seriosa, amb molt de caràcter i enamorada de les lletres. Aquesta seria una de les tantes maneres per a definir a Amparo Pastor, la veïna de Burjassot que presentarà la seua nova creació literària, dijous que ve 16 de febrer a les 19.00 hores, en el Col·legi Major Sant Joan de Ribera.

En la presentació, Amparo estarà acompanyada per Roberto Blanes i Ángel López, al costat de Gloria Sevilla i Lina García-Puentes, i l’acompanyament al piano d’Esther Bernat.

Amb un gran bagatge literari, Amparo presentarà la novel·la “La elocuencia del silencio”, que narra com, durant un viatge al Marroc al costat de la seua esposa Julia, Ignacio desapareix en estranyes circumstàncies. Aquesta desaparició inicia la trama de la novel·la, l’interés i el suspens de la qual estan justificats per la intervenció de l’investigador privat i les seues perquisicions al país veí.

El trist succés impulsa a la desolada Julia a reunir antigues amistats, per molt estrany i irresolut que semble tal desig. Amb aquestes premisses, l’amistat adquireix un valor extraordinari, per damunt d’altres consideracions. El paisatge de la mar té també en l’obra una presència poètica, quasi mística, un bàlsam que acompanyarà a Julia en tot el procés.

Llicenciada en Filologia Hispànica i Diplomada en Graduat Social per la Universitat de València, aquesta és la tercera novel·la d’Amparo, després de ‘Sombra y delirio’ i ‘El canto de la mirada’. També ha escrit l’assaig Dones valencianes en l’art, la política i la ciència, diverses obres teatrals i articles de premsa.