La burjassotera Amparo Pastor presenta el seu llibre “Sombra y Delirio”

8 novembre 2017|Burjassot

Des de 17/11/2017 fins a 17/11/2017

libro Amparo Pastor

Dona amant de les lletres, del món de la cultura, directora teatral, escriptora…i així una infinitat de característiques ens defineixen a Amparo Pastor. Creadora d’emocions i de grans lectures que el pròxim 17 de novembre a les 19 hores, presentarà a Burjassot, de la mà de l’equip de Biblioteques Municipals i amb la col·laboració de l’Espai Dona, la seua última creació, Sombra y Delirio. La presentació serà en la Casa de Cultura.

El llibre ens narra les vivències de quatre personatges, joves de diferents classes socials atrapats en el vertigen de l’heroïna, la cocaïna i les drogues de disseny. Els quatre toquen fons en veure’s embolicats en robatoris, prostitució i presó. Tot açò els portarà a reflexionar i calibrar l’abast perniciós i la deterioració de les seues vides, buscant una eixida a la seua addicció.

Amparo Pastor és Llicenciada en Filologia Hispànica i ha publicat, entre altres obres, , La mujer valenciana en el arte, la política y la ciencia, a més de nombroses articles en premsa escrita. Així mateix, també ha escrit obres teatrals com Mujeres, Les muses en l’Estellés o La historia de Burjassot contada por mujeres, representades en el Centre Cultural Tívoli.