La Cafeteria Casa Cultura proposa un menú amb molt de misteri per a sopar

6 maig 2019|Burjassot

Des de 25/05/2019 fins a 25/05/2019

Cita con el misterio Cafetería Casa de Cultura 25-05-2019

Els àvids d’aventura i noves experiències poden apuntar-se al pla que proposa la Cafeteria Casa de Cultura per al dissabte nit del 25 de maig. Es tracta d’un sopar carregat de misteri ja que, els comensals, a més de gaudir del menú, hauran de caçar a l’assassí que, aqueixa nit, s’haurà colat entre els “convidats”.

Així, de la mà de Death&Dinner, la Cafeteria Casa Cultura proposa una vetlada molt especial, en la qual els que s’apunten, a més de degustar un sopar deliciós, participaran en una barreja de joc de rol en viu i teatre d’improvisació, plena de misteri i diversió, en la qual els propis comensals hauran de tirar d’enginy per a resoldre el crim que s’ha perpetrat i caçar al responsable. Les entrades, amb sopar i joc inclòs, tenen un preu de 40 euros i les places són molt limitades.

Les persones que estiguen interessades a assistir a aquesta vetlada tan especial, han de realitzar les seues reserves, abans del 18 de maig, telefonant al 657 860 197 o escrivint un correu electrònic a death.and.dinner@gmail.com.
.