La Cafeteria de la Casa de Cultura ofereix sopars d’estiu a la fresca

2 juliol 2020|Burjassot

cafetería casa culltura

Gaudir d’una estrena de cinema a l’aire lliure, just després d’haver gaudit d’un sopar a la fresca és un pla que està a l’abast, les nits d’aquest estiu, per als veïns i veïnes de Burjassot. Amb la Terrassa d’Estiu oberta des de finals de juny i oferint estrenes cinematogràfiques totes les setmanes, l’eixida d’oci es pot completar amb un sopar en la Cafeteria de la pròpia Casa de Cultura.

Situada en la mateixa plaça que alberga l’Auditori, la Cafeteria de la Casa de Cultura ofereix tot tipus de begudes, gelats, roses i altres aperitius per a acompanyar a la pel·lícula però, a més, també ofereix l’oportunitat de sopar a la fresca i triar entre una àmplia carta d’entrepans, hamburgueses, tapes o plats. Els sopars se serveixen a partir de les 21h i per a disposar d’una taula, convé fer reserva prèvia en el telèfon 657 860 197.

A més d’aquests “sopars de cine”, la Cafeteria també està oberta de dilluns a divendres, en horari de matí i de vesprada, amb servei de desdejunis, esmorzars i dinars amb el format “plat del dia” que inclou un entrant, a triar entre tres, un plat principal i una beguda a un preu de 6,50 euros. A més, de dimarts a diumenge a les vesprades, la Cafeteria obri a les 18.30 h amb servei cafeteria i de cuina, perquè els clients puguen practicar el “tardeo” i gaudir de la terrassa. També està el servei de menjar per a portar a casa.

La Cafeteria està tancada els dilluns a la vesprada i els dissabtes al matí.