La Cafeteria Casa Cultura convida a acolorir tovalles amb premi

16 abril 2018|Burjassot

Concurso colorea un mantel

La pràctica d’acolorir està de moda i, a més, sembla que és una bona tècnica per a combatre l’estrès. És per açò que, des de la Cafeteria Casa de Cultura de Burjassot, s’ha organitzat un concurs amb el qual conviden a clients i visitants a acolorir les tovalles de paper que, més tard, s’utilitzaran per a servir menjars, sopars o aperitius. 

Qualsevol, xiquets, joves o adults, pot participar en aquest colorit concurs el premi del qual consisteix en dues entrades per al cinema Tívoli (a triar entre les pel·lícules de la programació de maig o juny), acompanyades de crispetes i refrescs per a cadascun dels participants. En la mateixa Cafeteria, hi ha un bon assortiment de pintures amb el qual els participants podran signar bones obres d’art amb les quals animar les taules de la cafeteria.

Els participants podran lliurar les seues obres, signades i amb les dades de contacte en el revers de les estovalles, fins al diumenge 6 de maig, Dia de la Mare. Una vegada finalitzat el termini per a pintar, el personal de la Cafeteria exposarà totes les creacions presentades, de manera que clients i visitants podran contemplar-les i votar per aquelles que consideren millors i que acabaran sent les obres guanyadores. Hi haurà tres premis, per a xiquets/es de fins a 8 anys; per a xiquets/as de 8 a 13 anys i per a persones majors de 13 anys. 

El 14 de maig s’anunciaran les tres obres guanyadores, les més puntuades durant la setmana anterior.