El procés de matrícula per al curs 2021/22 s’iniciarà el 25 de maig amb la presentació de sol·licituds per a Infantil i Primària

1 abril 2021|Burjassot

calendario matrícula educación

L’admissió d’alumnes per al pròxim curs escolar 2021/2022 arrancarà a la Comunitat Valenciana el dia 25 de maig amb l’inici del termini per a presentar les sol·licituds d’admissió en Infantil i Primària, tràmit que haurà de realitzar-se de manera telemàtica, a través d’internet, i del programa habilitat per la Conselleria d’Educació.

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Educació dirigida per Manuela Carrero, elaborarà un fullet informatiu en el qual es podrà consultar l’oferta dels centres educatius del municipi, a més del calendari complet de la campanya de matrícula i els criteris de baremació. El fullet es podrà consultar en la web municipal, www.burjassot.org, en l’àrea d’Educació.

Entre el 25 de maig i el 2 de juny es presentarà la documentació dels citats nivells, les llistes provisionals es publicaran el 16 de juny i les definitives el 30 de juny, tenint lloc la matriculació de l’1 al 16 de juliol.

Per als alumnes de Secundària i Batxillerat les dates de presentació de sol·licituds començaran al juny, concretament, la presentació de sol·licituds serà del 3 al 14 de juny, publicant-se les llistes provisionals el 14 de juliol i les definitives el 23 de juliol. La matriculació d’aquests nivells educatius serà del 26 al 29 de juliol.