La campanya de matrícula de les Escoles Infantils Municipals arranca el 12 de maig amb la reunió informativa a l’Auditori de la Casa de Cultura

6 maig 2021|Burjassot

Des de 12/05/2021 fins a 12/05/2021

Escuelas Infantiles Municipales

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuela Carrero, a través del gabinet psicopedagògic municipal i de la resta d’àrees municipals implicades en el projecte, ja ho té tot preparat per a l’inici de la matrícula a les Escoles Infantils Municipals.

Per a informar de la campanya, solucionar els dubtes que puguen tindre els pares, mares o tutors dels xiquets i per a ajudar en tot allò possible a les famílies en aquest primer contacte educatiu dels més menuts del municipi, la regidoria ha programat una reunió informativa dimecres que ve 12 de maig a les 18.00 hores a l’Auditori de la Casa de Cultura. L’aforament és limitat amb el que es recomana que només acudisca a la reunió una persona per unitat familiar.

La matrícula de les Escoles Infantils Municipals afecta als xiquets i xiquetes nascuts en els anys 2019, 2020 i 2021 i es realitzarà del 17 de maig al 2 de juny de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Burjassot. Aquelles persones que manquen dels mitjans electrònics necessaris per a fer el tràmit telemàtic podran presentar la documentació i inscripció en el Servei d’Atenció al Ciutadà, a la Casa de Cultura, prèvia sol·licitud de CITA PREVIA.

Així, les famílies hauran d’entrar en la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Burjassot, accedir a la secció TRÀMITS, i presentar de manera telemàtica la següent documentació:

– Instància genèrica de matrícula

– DNI pare, mare i/o tutor

– Llibre de Família. Pàgina en la qual consten el pare, la mare i el xiquet/a a matricular

– Certificat, si escau, de Família Monoparental, Nombrosa o Acollidora

– SIP del xiquet/a

– Fitxa de manteniment de tercers (es descarregarà en la pròpia pàgina de la matrícula)

– Acreditació del criteri de proximitat al lloc de treball, en el cas que siga necessari

– Acreditació de problemàtica soci-familiar, en el cas que es done alguna de les situacions establides en la baremació (consultar en www.burjassot.org)

– Concurrència de discapacitat del xiquet/a o d’algun dels membres de la unitat familiar

– Conveni regulador de separació/divorci, en el cas que siga necessari

Haurà d’indicar la preferència del centre en la fitxa a emplenar i, en el cas de no ser admés en el seleccionat, haurà d’indicar si vol optar a la plaça en l’altre centre.

Els criteris de baremació de les sol·licituds es poden consultar ACÍ, igual que el procediment per a dirimir, en el cas que es donaren, els empats entre sol·licituds.

També en la web municipal es podrà consultar el Fullet Informatiu elaborat des de la regidoria d’Educació en el qual, a més dels criteris de baremació, també s’indiquen els preus de les Escoles Infantils Municipals, depenent dels serveis que cadascuna de les famílies requerisca, ja siguen de conciliació, menjador o escola d’estiu, entre altres.

Les tarifes s’abonen directament a l’Escola Infantil Municipal, a excepció de l’escolarització (100€/mes de docència), que s’abona a l’Ajuntament, però només per als trams 0-1 i 1-2 anys. Aquesta quantitat és fixa per als xiquets/es de 0 a 2 anys, independentment de l’import del bo escolar.

En el cas dels xiquets/es de 2-3 anys no s’abona la taxa a l’Ajuntament, perquè el concepte d’escolarització està subvencionat al 100%.

Es poden consultar els vídeos de les Escoles Infantils Municipals en el Canal de YouTube de l’Ajuntament de Burjassot: LLUMENETES I i LLUMENETES II.