La campanya de matrícula i canvis de centre 2022/2023 comença el 26 d’abril

19 abril 2022|Burjassot

La campanya de matriculació i canvis de centre escolar del curs 2022/2023 està en marxa. La Conselleria d’Educació han fet públiques les dates del període en el qual es podran realitzar les matrícules de l’alumnat que accedeix per primera vegada a un centre educatiu o bé fer un canvi de centre escolar. El període de matrícula estarà obert del 26 d’abril al 4 de maig.

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero, ha editat un díptic informatiu que pot consultar-se en la web municipal. En aquest document, a més de les indicacions sobre el procés d’admissió, que s’haurà de realitzar a través de www.telematricula.es, es poden consultar els supòsits de les baremacions.

DÍPTIC INFORMATIU

D’igual manera, en el fullet informatiu es troba la informació dels centres educatius amb què compta Burjassot, així com del calendari global de matrícules, ja siguen en infantil i primària, ESO, Batxillerat, Cicles formatius o cursos d’especialització, entre altres.

En cas que les famílies no tinguen accés a mitjans telemàtics per a realitzar les matrícules, hauran d’anar a presentar les inscripcions al centre triat en primera opció.