Burjassot recicla els seus aparells

30 octubre 2017|Burjassot

Des de 03/11/2017 fins a 03/11/2017

Recicla tus aparatos

Per segon any consecutiu, Burjassot ha rebut la Campanya “Recicla els teus aparells”, una iniciativa de la Generalitat Valenciana que, a través de la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient, té com a finalitat la conscienciació social sobre la importància del reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics (RAEES). 

Així, tant durant la vesprada del divendres passat com durant tota la jornada de hui dilluns (6-11-2017), dos informadors identificats amb la imatge de la campanya estan recorrent els carrers de Burjassot, amb bicicleta, informant als ciutadans sobre la importància del reciclatge d’aquest tipus d’articles i convidant-los a arreplegar tots aqueixos aparells elèctrics i electrònics de petita o mitjana grandària (20 cm màxim) que tinguen per casa per a dipositar-los en els remolcs que aquests informadors porten amb si.

L’acalde de Burjassot, Rafa García i Lluna Àrias, regidora de Medi ambient, han estat aquest matí amb els informadors de la Campanya “Recicla els teus aparells”, els quals han comentat que “durant la vesprada del passat divendres, van ser molts els ciutadans i ciutadanes que es van passar per la Plaça de l’Ajuntament per a dipositar en els nostres remolcs diferents aparells que tenien per casa“. Durant aquesta vesprada, tots dos informadors també estaran en la Plaça de l’Ajuntament, rebent els aparells elèctrics o electrònics que aporte la ciutadania. 

A més, participar en aquesta campanya de sensibilització té premi, ja que, en dipositar un aparell en els remolcs, les persones participants reben una targeta per a gratar que dóna l’oportunitat de guanyar diferents regals en el moment. Fins i tot, també se sorteja un Ipad Mini 4 des de la pàgina de Facebook.