La campanya de Comerç Solidari de Burjassot repartirà els diners recaptats entre els tres projectes solidaris

25 febrer 2015|Burjassot

Les entitats socials de Burjassot han tornat a mostrar aquest matí (25-02-2015) que el més important és treballar per les persones que més ho necessiten, independentment de l’associació a la qual pertanyen. Han donat un bon exemple de solidaritat ja que van a repartir entre els tres projectes presentats dins de la campanya de Comerç Solidari de Burjassot, AFEM, ADERES i Centre Ocupacional Leos Silos, els diners que es recapte tant entre els comerços participants com en les falles del municipi que també s’han adherit a la campanya.

El Regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, Emili Altur, acompanyat dels presidents de les tres entitats i de Roberto Ballester, representant de l’empresa Felidarity, donava a conèixer el nom del projecte que major nombre de vots ha obtingut, ni més ni menys, que el 57% dels mateix, que han sigut per al Centre Ocupacional Los Silos. Sense saber que anaven a ser els guanyadors, “des del Centre Ocupacional Los Silos”, tal com ha assenyalat el seu president, Julián Oviedo, “teniem clar des del principi que anàvem a compartir els diners amb la resta d’entitats en el cas de ser els triats per la ciutadania. Som el mateix, treballem pels que més ho necessiten i la situació econòmica per la qual tots passem és complicada amb el que anem a compartir els diners amb les altres dues associacions”.

Emili Altur, ha animat i convidat “amb força a tota la ciutadania al fet que compre en aquest mes de març en el comerç de local mostrant així la solidaritat del poble de Burjassot”. El Regidor també ha aprofitat per a agrair “a les Falles de Burjassot la seua col·laboració en aquesta campanya ja que, durant la setmana fallera, en els casals també estaran les guardioles disposades per CEMEF perquè aporten la quantitat que puguen” en benefici de les tres entitats. A més, ha destacat “la importància de aunar el vessant privat de les compres que cada ciutadà realitza amb la solidària” per a ajudar a aquests tres projectes. Altur ha assenyalat també que espera que aquest projecte perdure en el temps i que puga tornar a desenvolupar-se en el municipi.

Per la seua banda, el president d’AFEM, Ángel Sánchez, ha reconegut que la campanya”és una molt bona iniciativa en pro de la solidaritat per a les tres entitats que treballen en favor de persones amb discapacitat”. Ha agraït la decisió presa pel Centre Ocupacional Los Silos, “aquest és el millor gest de solidaritat, el compartir la recaptació amb tots nosaltres”.

Finalment el president d’ADERES, Julio Talavera, ha felicitat a Emili Altur i a CEMEF pel desenvolupament de la campanya i ha agraït el gest de Los Silos en compartir la recaptació, “esperam que aquestes iniciatives es repetisquen en anys veniders, almenys, una vegada a l’any”.

La campanya Comerç Solidari de Burjassot, coordinada des de CEMEF, SLU, s’engegarà l’1 de març i estarà en tots els comerços que s’adherisquen, ja més de 80, durant tot el mes.