La campanya de Rebaixes en Valencià arriba als comerços de Burjassot

8 juliol 2015|Burjassot

Coincidint amb l’inici de la campanya de rebaixes d’estiu, l’Agència de Promoció del Valencià de Burjassot (Aviva Burjassot), dirigida pel regidor Manuel Lozano, ha repartit entre els comerços de Burjassot bandes amb el lema «Rebaixes» i «Descomptes», així com etiquetes on diu «abans/ara» perquè els comerciants puguen posar els preus antics i actuals dels productes rebaixats. L’alcalde, Rafa García i el mateix regidor han fet entrega d’aquest material al president de l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot, Daniel Gantes.

En esta actuació de promoció social del valencià, Aviva Burjassot compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerços i Servicis de Burjassot, que s’encarrega de la difusió del material, entre els seus associats. Una part del material també es reserva per a CEMEF SLU, a fi que tots els comerciants interessats en la campanya tinguen l’ocasió de participar-hi.

La campanya està realitzada conjuntament amb les agències de Promoció del Valencià de 19 ajuntaments valencians i la Diputació de València i compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació. Els cartells es basen en un element significatiu de la imatge de València: les flors del taronger, que remeten a la idea de celebració, vida i alegria, alhora que evoquen la tradició valenciana. S’han elaborat en col·laboració amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València , en base al conveni que esta té amb la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. L’autora del disseny és l’alumna de l’escola Anna Romeu.

La finalitat d’aquest tipus de campanyes és el foment de l’ús del valencià en l’àmbit comercial.