La Carretera de Llíria viu un matí sense cotxes i molt comercial

1 març 2019|Burjassot

Des de 09/03/2019 fins a 09/03/2019

ESUC 9 Marzo 2019

Un dels principals eixos comercials de Burjassot, la Carretera de Llíria, es transformarà dissabte que ve 9 de març, des de les 9.30 hores, de la mà de la regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF. Aquesta zona del municipi es tancarà al trànsit i els comerços eixiran al carrer a oferir els seus productes amb importants descomptes.

Des de la citada hora i fins a les 15 hores, se succeiran les animacions i les activitats de dinamització, les quals es barrejaran amb les ofertes que oferiran, tant als burjassoters com als visitants, els comerços del municipi. Una manera diferent de realitzar les seues compres de dissabte, amb la tranquil·litat d’anar passejant per una de les artèries més transitades de Burjassot.

L’objectiu de la campanya és mostrar la gran diversitat de productes que ofereixen els comerciants d’aquest eix comercial als veïns i les veïnes de Burjassot, així com a visitants de pobles limítrofs.

La participació en aquesta campanya és gratuïta per als comerciants i hostalers de l’eix comercial de Carretera de Llíria i, des de CEMEF, se’ls anima a que participen en aquest gran esdeveniment en el qual ecomerços locals seran els protagonistes.

Els establiments interessats a participar, hauran de posar-se en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica en el telèfon: 96 316 02 50 o en el correu electrònic: empreses4@cemef.com.