La Casa de Cultura obri les seues portes a l’Exposició del Ninot 2018

23 febrer 2018|Burjassot

Des de 01/03/2018 fins a 01/03/2018

Expo Ninot

L’Agrupació de Falles de Burjassot, presidida per Iván Heredia Cortés, tindrà com a punt de trobada fallera la Casa de Cultura, ja que en aquest espai municipal es reuniran els millors ninots de cada comissió fallera del municipi per a ser exposats. Una mostra en la qual no faltarà la crítica, la sàtira i les ganes que la ciutadania gaudisca de la festa fallera amb els ninots més divertits.

L’Exposició del Ninot 2018 s’inaugurarà, amb la presència de les Falleres Majors i Presidents de les 13 comissions falleres de Burjassot el dia 1 de març a partir de les 20:30 hores. En aqueix moment, i acompanyats del president de l’Agrupació, l’alcalde de Burjassot, Rafa García, i la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros, seran els encarregats de tallar la cinta.

L’exposició s’obrirà al públic el dilluns 5 de març i es podrà visitar, de dilluns a divendres, en horari de 16 a 20 hores, fins al 13 de març, i un dia després, el 14 de març, les Falles arreplegaran els ninots que, en poques hores, lluiran en els monuments que es plantaran en el municipi.