La Casa de Cultura acull la mostra del XLII Concurs de Pintura de ‘El Piló’, I Biennal de Pintura Local

7 novembre 2023|Burjassot

Des de 17/11/2023 fins a 01/12/2023

Exposició El Piló

La Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura de Burjassot obrirà les portes a una nova mostra pictòrica, una de les més especials de l’any. És la que presenta l’Entitat Cultural Valenciana “El *Piló” i que recull les obres guanyadores del XLII Concurs de Pintura, I Biennal de Pintura Local, celebrat el passat exercici.

Les obres principals que protagonitzaran esta exposició, que s’inaugurarà el divendres 17 de novembre a les 19.30 hores, seran les dels guanyadors de l’edició de l’any passat: Rafael Santacreu Díaz, per la seua obra ‘Paisatge quotidià’, la qual va obtindre el Premi Ciutat de Burjassot i José Alabadí Cabrelles, per la seua obra ‘La involució’, que li va fer alçar-se amb el Premi González-Vergara. Tots dos tindran en les parets de la sala d’exposicions la seua millor finestra per a donar a conéixer la seua creació pictòrica.

El Piló anima a la ciutadania no sols al fet que acudisca a la inauguració de la mostra sinó també a que gaudisca de l’exposició en l’horari habitual de la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de 8.00 a 21.00 hores, fins a l’1 de desembre.