La Casa de Cultura acull la presentació del llibre “Vida de vidas”, de Rosa Mª Sarrate

10 febrer 2022|Burjassot

Des de 18/02/2022 fins a 18/02/2022

Cartel libro Vida de vidas

Dins de les activitats d’Animació Lectora de febrer programades per l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot, divendres que ve 18 a les 19.00 hores, la Casa de Cultura acollirà la presentació del llibre Vida de vidas, de la burjassotera Rosa Mª Sarrate, publicat per l’editorial Llibres Indie. Estará acompañada por María del Mar Camino.

Escriptora de contes i relats, Rosa és una apassionada “de la mar, del cinema clàssic i de viatjar”, tal com l’autora ha assenyalat i, per a ella, “conéixer altres cultures, altres maneres de viure, és tremendament interessant”.

En Vida de vidas, Rosa aborda un tema sobre el qual sempre hi ha alguna cosa a dir: la mort, però no des d’un punt de vista lúgubre sinó a través de contes i de relats que no deixaran indiferent al lector.

El fil conductor del llibre està subjectat per Carla, Ada i Rosa, que es reuneixen per a acompanyar a la seua amiga Alba en els seus últims dies. L’amistat de les quatre i les seues converses són el fil conductor que endinsarà al lector en el particular món que tix Rosa, a partir de diferents relats.