La Casa de Cultura acull un taller sobre el control de la miopia

19 setembre 2022|Burjassot

Des de 17/10/2022 fins a 17/10/2022

Dilluns que ve 17 d’octubre, la Casa de Cultura acollirà la celebració d’un taller sobre el control de la miopia, especialment en la infància. El taller, que començarà a les 18 h, està organitzat per Alcocer-Centre Òptic i Auditiu de Burjassot i compta amb la col·laboració de la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament, dirigida per Isabel Mª Mora.

L’objectiu d’aquest taller és orientar als pares i mares en el control de la miopia dels seus fills i filles, així com informar-los dels últims tractaments que existeixen per a controlar aquesta patologia de la visió. Les persones interessades a assistir al taller, poden apuntar-se gratuïtament enviant un missatge, via Whatsapp, al telèfon 667 759 106.

La miopia és un trastorn comú de la visió es poden veure amb nitidesa i claredat els objectes que són a prop, però veure borrosos els objectes allunyats. Es produeix quan la forma de l’ull fa que els raigs de llum s’inclinen (refracten) incorrectament, el que enfoca les imatges davant de la retina en lloc de sobre la retina. La miopia, moltes vegades de caràcter hereditari, pot manifestar-se gradualment o de manera ràpida, i amb freqüència empitjora durant la infantesa i l’adolescència.