La Casa de Cultura acull una jornada informativa sobre les ajudes 2022 a la reforma, rehabilitació i actuacions urbanes ‘Next Generation EU’

14 octubre 2022|Burjassot

Des de 19/10/2022 fins a 19/10/2022

Jornada Xaloc Burjassot 19-10-2022

Dimecres que ve 19 d’octubre, a partir de les 9.30 hores, les portes del Saló d’Actes de la Casa de Cultura de Burjassot s’obriran per a acollir una jornada informativa que arriba al municipi baix el títol “Jornada Ajudes 2022 a la reforma, rehabilitació i actuacions urbanes Next Generation EU”.

Des de la direcció general de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica i a través de l’Oficina Xaloc del Consistori es durà a terme aquesta jornada, la qual comptarà amb la presència del director general, Alberto Rubio Garrido.

Oberta als agents i gestors de la rehabilitació i persones interessades en els temes a tractar, la jornada començarà amb la presentació de les ajudes 2022 Next Generation a la reforma, rehabilitació i actuacions urbanes i continuarà amb la presentació de l’Oficina Xaloc de Burjassot i les funcions que desenvolupa.

A continuació, es parlarà de les iniciatives necessàries per a impulsar la rehabilitació en l’àmbit municipal i de la problemàtica específica del procés de rehabilitació energètica en els edificis d’habitatges i les solucions a adoptar.

La jornada va comptar amb diferents ponents i, en última instància, s’obrirà un torn de precs i preguntes en el qual podran participar tots els assistents a la mateixa que poden inscriure’s PUNXANT ACÍ.