La Casa de Cultura alberga la presentació del llibre de Carmen Alberola, “El diario de Carola. Una mujer atormentada”

13 febrer 2019|Burjassot

Des de 21/02/2019 fins a 21/02/2019

Libro Carmen Alberola

Dins de la programació de les Biblioteques Municipals de Burjassot per al mes de febrer, la Casa de cultura de la localitat acollirà, dijous que ve 21 de febrer, a les 19:30h, tindrà lloc la presentació del llibre “El diario de Carola. Una mujer atormentada”, a càrrec de la seua pròpia autora, Carmen Alberola Esteve.

Nascuda a València, però resident a Burjassot des que es va casar, fa 42 anys, Carmen es considera una persona plena d’inquietuds, il·lusions i metes per complir. Les seues aficions tenen molt a veure amb les arts i la creativitat. Pintura, escriptura, lectura, cinema, teatre, opera, música… segons ella mateixa explica, “la majoria de les seues aficions naixen de cursos realitzats a la Casa de Cultura on ha aprés dibuix, pintura i fotografia”. És autodidacta i ha participat en diferents concursos de relat curt i poesia, un d’ells, a Burjassot.

El llibre de Carmen presenta a Carola, una dona amb tret de la personalitat PAS (Persones Altament Sensibles). Es parla d’Alta Sensibilitat quan una persona posseeix un sistema neuro-sensorial més fi, més desenvolupat que la majoria de les persones. Com a conseqüència d’això, la persona amb alta sensibilitat (PAS) rep en proporció molta més informació sensorial simultània que algú amb una sensibilitat mitjana. Això, en molts casos, pot derivar en una saturació sensorial, un bloqueig, estrés i, en últim terme, donar lloc a una malaltia.

Quan Carola compleix seixanta anys, entrarà en crisis en adonar-se que la seua vida se li escapa i, a pesar que ho té tot en contra, fins i tot a la seua pròpia família, i que haurà de travessar moments vitals molt durs, Carola decidirà lluitar per aconseguir la seua llibertat interior, descobrint noves facetes de la seua pròpia vida.