La Casa de Cultura de Burjassot acull una de les taules redones sobre les Reflexions sobre el territori valencià i el seu model de desenvolupament, de la Universitat de València

15 abril 2015|Burjassot

Dijous que ve 30 d’abril, la Casa de Cultura de Burjassot acollirà, a les 19 hores, una de les taules redones programades des de la Universitat de València, de la mà del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, dins de les jornades de Reflexions sobre el territori valencià i el seu model de desenvolupament.

Amb motiu de la celebració de les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim mes de maig, la Universitat ha programat aquestes taules redones en les quals debatre i reflexionar sobre temes d’interés per a la societat valenciana, com el sector econòmic, la distribució del territori o el patrimoni cultural.

En el cas de Burjassot, en la taula redona es debatrà sobre “L’organització i la gestió del territori valencià: Noves necessitats?, Noves respostes?”. Una taula redona moderada per Jorge Hermosilla Pla, vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, i que comptarà amb la participació de Catalina Escuin Palop, professora de Dret Administratiu i Processal i lletrada de les Corts Valencianes, Lorenzo Cotino Hueso, professor de dret Constitucional, Ciència Política i de l’Administració i expert en legislació territorial, Joaquín Martín Cubas, professor de Dret Constitucional, Ciència Política i de l’Administració i expert en polítiques territorials, i Andrés Boix Palop, professor de Dret Administratiu i Processal i especialista en organització del territori.

La matrícula per poder participar en la taula redona és gratuïta i pot fer-se efectiva en http://projeccio.uv.es/jornadas-uv-territorio-2015. Tota la informació sobre el projecte es pot consultar en la web del vicerectorat, http://projeccio.uv.es.