La Casa de Cultura pren “Apuntes Naturales” en una nova exposició fotogràfica

23 novembre 2017|Burjassot

Des de 27/11/2017 fins a 15/12/2017

Expo Foto José Ignacio Ballester

La Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura continua apostant per la fotografia com un dels grans pilars de les Arts Plàstiques. Així, la pròxima exposició que rebrà l’espai municipal, arriba de la mà del burjassoter José Ignacio Ballester Martínez, que presenta una col·lecció fotogràfica amb el nom de “Apuntes Naturales”. L’exposició s’inaugurarà dilluns que ve 27 de novembre, a les 19 h i es podrà contemplar fins al 15 de desembre, en horari de 8 a 21 h, de dilluns a divendres.

Aficionat al món de la fotografia i amant de la naturalesa, José Ignacio pretén, a través de les imatges que presentarà, mostrar la grandesa i la bellesa del medi que habitem, des del respecte i l’atenció cap a la seua preservació cap als éssers vius, animals i vegetals que integren l’entorn. Les fotografies mostren moments captats d’éssers vius en llibertat i en situacions quotidianes en els seus entorns naturals.

José Ignacio col·labora amb associacions conservacionistes com SEObird-LIFE, així com amb centres d’interpretació de parcs naturals com el de l’Albufera de València i el Llac de Sanabria. Segons ell mateix, com a autor de les fotos, “aquestes imatges són un respectuós treball de camp, altres són fruit de l’atzar, però totes elles plasmen el moment interferint el menys possible, tractant de no alterar els costums dels éssers vius fotografiats”.

Les imatges que conformen la col·lecció presentada estan preses en el Parc Natural de L’Albufera i de la regió muntanyenca soriana.