La Casa de Cultura ofereix nous tallers monogràfics de Noves Tecnologies, per al 2n quadrimestre del curs

31 gener 2023|Burjassot

internet

Els cursos i tallers que la Casa de Cultura ofereix anualment van començar el mes d’octubre passat però, amb l’arribada del 2023 i de cara al segon quadrimestre del curs, ixen nous tallers monogràfics enfocats a les Noves Tecnologies.

La matrícula estarà oberta del 6 al 10 de febrer i les persones interessades en algun dels cinc monogràfics oferits es podran matricular, via telemàtica, en la Carpeta Electrònica de l’Ajuntament de Burjassot, o bé presencialment a la Casa de Cultura, sol·licitant cita prèvia.

Dels cinc monogràfics oferits, tots ells amb 10 places, quatre són la 2a part dels quals van començar el mes d’octubre passat i, encara que no és indispensable, sí que és recomanable que els inscrits o inscrites hagen realitzat la primera part per a poder seguir el curs amb més facilitat. Aquests quatre cursos (2a part) tenen un preu de 137,80 € i són:

– Monogràfic d’Accessibilitat a Internet per a majors (dilluns i dimecres, de 12 a 13.30 h)
– Monogràfic d’Informàtica i Internet per a majors (dimarts i dijous de 12 a 13.30 h)
– Monogràfic d’Internet Avançada (dimarts i dijous, de 10.30 h a 12 h)
– Monogràfic de Windows 10, Word i Excel (dilluns i dimecres, de 9 a 10.30 h)

A més, s’ofereix també un monogràfic de maneig de mòbils i tauletes digitals que, també amb 10 places i amb un preu de 50 euros, s’impartirà els divendres, de 9 h a 10.30 h. Les classes per als monogràfics d’aquest segon quadrimestre començaran el 13 de febrer i acabaran 10 de juny de 2023.