El Dia de la Poesia i el Club de Lectura arriben a les activitats d’animació Lectora de les Biblioteques Municipals

11 març 2019|Burjassot

Des de 21/03/2019 fins a 22/03/2019

Alfredo Cot- Abecedario de flores

Després de les Falles, l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot continua amb la seua programació d’animacions lectores gratuïtes per a fomentar la lectura i conéixer els diferents gèneres literaris.

Així, el dijous 21 de març, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Poesia, s’ha programat una divertida activitat a la Biblioteca Infantil a través de la qual també es rendirà un merescut homenatge a l’escriptora Gloria Fuertes.

A partir de les 18 hores començarà l’animació “La pata mete la pata”, que suposarà una lectura en veu alta del llibre “Cuentos de animales: la pata mete la pata”. Després de la lectura dels poemes que recull el llibre tindrà lloc la comprensió lectora en la qual els participants hauran de buscar la imatge associada. Des de l’equip de Biblioteques es vol mostrar als xiquets i les xiquetes com a través de la poesia també es pot bussejar en el món de l’expressió d’idees, sentiments i emocions.

Un dia més tard, el divendres 22 de març a les 19 hores, la Sala d’Audiovisuals de Casa de Cultura acollirà una nova sessió del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults; sessió que aquest mes de març està dedicada a l’autor Alfredo Cot i el seu llibre “Abecedario de flores”. En la sessió tindran l’oportunitat de comptar amb l’assistència del mateix autor de l’obra.