La Clavaria de Sant Miquel 2019 duu a terme la restauració de l’anda de la imatge de l’Arcàngel

9 setembre 2019|Burjassot

anda San Miguel Arcángel

La imatge de l’Arcàngel Sant Miquel, al seu pas pels carrers de Burjassot, el pròxim 29 de setembre, lluirà més que mai. I és que la Clavaria de Sant Miquel Arcàngel de 2019, encapçalada per Joaquín Segòvia com a clavari major, ha dut a terme la restauració de l’anda sobre la que descansa la imatge de Sant Miquel i sobre la qual habitualment la imatge processiona.

En la seua voluntat de contribuir al manteniment del patrimoni de la Parròquia de Sant Miquel, la Clavaria ha impulsat una recaptació de fons amb la qual ha sigut possible realitzar la completa restauració de l’anda de Sant Miquel: fusta, braços, canelobres i tulipes. Un treball artesanal que ha sigut a càrrec d’un dels clavaris d’enguany, el burjassoter Francisco Cuadros Cuadros. A més, l’anda s’ha condicionat perquè la seua il·luminació siga a base de bateries de llarga duració i perquè compte amb una potència adequada, de manera que així la imatge puga aguantar perfectament il·luminada durant les seues processons.

Els treballs de restauració van finalitzar el mes de juliol passat, de manera que l’anda està llesta per a la pròxima festivitat de Sant Miquel Arcàngel. Des de la Clavaria es vol agrair als abonats i anunciants ja que, amb les seues aportacions, ha sigut possible aquesta restauració.