La Clavaria de Sant Roc 2015 de Burjassot, solidària amb l’economat de Cáritas

18 desembre 2014|Burjassot

La Clavaria de Sant Roc 2015 viurà la nit de Nadal una jornada molt especial, ja que, en un dia tan marcat en el calendari, eixiran al carrer per felicitar les festes a tot el municipi i, a més, mostrar la seua solidaritat amb les famílies que més ho necessiten.

Els Clavaris es concentraran en la Plaça de l’Ajuntament al voltant de les 10 h per a, cantant nadales i felicitant el Nadal a tots els ciutadans, fer un xicotet recorregut pels eixos comercials de Burjassot, passant també pel Mercat Municipal i pel Mercadet dels dimecres, amb l’objectiu d’arreplegar roba i aliments que seran lliurats a l’economat de Cáritas, situat en el Círculo Católico del municipi. Així mateix, aquelles persones que així ho desitgen, a més d’aportar roba o menjar, podran realitzar una donació econòmica. Tot anirà, íntegrament, a l’economat per ajudar les famílies que ho necessiten.

El recorregut nadalenc finalitzarà en la Plaça de l’Ajuntament sobre la una del migdia, on també interpretaran diferents nadales i continuaran arreplegant roba i aliments.

The Steve Harvey Collection has pants
christina aguilera weight lossHow to Remove Shine From Polyester Pants