La comèdia musical “Explota Explota” i “Como perros y gatos 3”, pròximes estrenes en el cinema Tívoli

15 octubre 2020|Burjassot

Des de 23/10/2020 fins a 25/10/2020

Explota Explota

Amb el mes d’octubre molt avançat, el cinema Tívoli reprén la seua programació amb dues noves estrenes que arribaran a la pantalla gran local el cap de setmana del 23 al 25 d’octubre: la tercera part de “Como perros y gatos” i la pel·lícula espanyola musical “Explota Explota”.

“Como perros y gatos: la patrilla unida” és la tercera part d’aquesta franquícia de la Warner Bros amb la qual tanca una trilogia iniciada en 2001. Els animals xerraires que van conquistar a tota una generació en 2001 i 2010 tornen amb un tercer lliurament de la saga en la qual els espectadors i espectadores comprovaran com estan les coses després de deu anys des de la Gran Treva, un sistema especial de vigilància establit per totes dues espècies per a evitar el conflicte entre cans i felins. En aquesta nova aventura, un lloro supervillà, expert en alta tecnologia, aconsegueix manipular les freqüències que només els gats i els gossos poden escoltar amb l’objectiu de desestabilitzar la treva i posar en perill la convivència entre totes dues espècies. És llavors quan entren en joc els seus dos nous protagonistes: la gata Gwen i el gos Roger, dos agents secrets que hauran d’acostar potes per a salvar el món sense que els humans sospiten de les maquiavèl·liques intencions del lloro. La tercera part de “Como perros y gatos” es projectarà en el Tívoli el divendres 23 i el dissabte 24 d’octubre, a les 19h i també el diumenge 25, a les 16:30h.

D’altra banda i després de la seua preestrena en el Festival de Sant Sebastià, ha arribat a les sales de cinema, i aquest cap de setmana el farà a la del Tívoli, la pel·lícula “Explota Explota”, una comèdia musical per a viatjar a l’explosió dels anys 70 i als inconfusibles ritmes de la mateixa Rafella Carrá. Dirigida per Nacho Álvarez, i amb el protagonisme d’Ingrid García Jonsson, la pel·lícula conta la història de María, una ballarina jove, amb un fort anhel de llibertat a l’Espanya dels anys 70. L’època, marcada per la censura pròpia de la dictadura, sobretot en la televisió, dificulta que María complisca el seu somni. No obstant això, ella lluitarà fins a aconseguir-ho. Després de deixar plantat al seu nuvi en l’altar, viatja fins a Madrid per a trobar-se a si mateixa i lluitar pel seu somni de ser ballarina. Juntament amb la seua bona amiga Amparo (Verónica Echegui), aconseguirà fer-se un buit en la televisió i arriba a formar part del grup de dansa del programa més reeixit d’aqueix moment: Les nits de Rosa. Tot això, amanit amb una banda sonora centrada en l’univers musical de la gran Rafaella Carrá. “Explota Explota” tindrà les seues projeccions el divendres 23 i el dissabte 24, a les 22:30h i el diumenge 25 d’octubre, a les 19:30h.

Les entrades per a gaudir de les estrenes més actuals al cinema de Burjassot tenen un preu únic de 4 euros i es recomana adquirir-les amb antelació, per via telemàtica. El Centre Cultural Tívoli té activat el protocol de mesures sanitàries contra la COVID-19.

COMPRA DE ENTRADES

Les pròximes estrenes que arribaran al cinema Tívoli per a tancar octubre i donar la benvinguda a novembre són la segona part de Trolls i Rifkins Festival, l’esperada nova pel·lícula de Woody Allen.