La regidora d’Educació, Manuela Carrero, forma part de la nova reunió del Fons Valencià per la Solidaritat

8 octubre 2019|Burjassot

Fons Valencià per la solidaritat

Amb l’inici del nou curs escolar, són innombrables els actes en els quals està present la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, Manuela Carrero. En aquesta ocasió, la representant municipal d’educació ha estat present en la reunió del Fons Valencià per la Solidaritat, l’associació d’Ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a la Cooperació, Sensibilització i Educació per al Desenvolupament.

En aquesta primera presa de contacte, després de les vacances estivals, l’assemblea general de socis, de la qual forma part l’Ajuntament de Burjassot, ha procedit a ratificar les altes dels nous socis i a donar de baixa aquells que han deixat de formar part del Fons i també s’ha triat a la nova Junta Executiva de l’entitat.

El Fons Valencià per la Solidaritat és una entitat que contribueix al desenvolupament dels països empobrits i realitza labors de sensibilització en la societat valenciana, des de l’àmbit local, dels sobre els problemes que pateixen aquests països. Així mateix, realitza i finança projectes de cooperació i sensibilització amb les aportacions econòmiques que anualment fan els ajuntaments socis; aportacions que constitueixen un fons econòmic, el qual serveix per a executar els diferents projectes que es van aprovant.