La regidora d’Educació participa en el webinar “Experiències d’Apoderament de Dones entre Líders del Sud i del Nord” del Fons Valencià per la Solidaritat

26 març 2021|Burjassot

EDUCACIÓN- Jornada Fons Valencià per la Solidaritat

Com a membre del Fons Valencià per la Solidaritat, associació dels Ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a la cooperació al desenvolupament, l’Ajuntament de Burjassot ha participat en aquests dies en el webinar “Experiències d’Apoderament de Dones entre Líders del Sud i del Nord”. Ho ha fet a través de la regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero ja que l’activitat s’emmarcava en el projecte d’Educació per al Desenvolupament i la Ciutadania Global “Ser Dona al Sud” desenvolupat per l’entitat.

A causa de la situació sanitària actual, aquest projecte no ha pogut recórrer els municipis de la Comunitat Valenciana per a donar-se a conéixer i sumar-se així a la celebració del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març. Però, des de l’organització, no han volgut deixar passar l’oportunitat de donar-ho a conéixer, de manera telemàtica, perquè els participants en l’activitat puguen traslladar-ho als seus municipis.

Així, Carrero ha sigut part del webminar que va abordar diferents experiències d’apoderament per a dones de col·lectius i països diferents, posant de manifest la importància de l’intercanvi de coneixements i les aliances en la consecució d’un objectiu comú, la igualtat entre homes i dones. La trobada en línia entre dones i homes amb lideratge en el municipalisme valencià juntament amb dones de diferents organitzacions de l’Equador i Bolívia ha comptat amb 70 participants.

El Fons Valencià per la Solidaritat és una entitat sense ànim de lucre, els membres de la qual són Ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana de totes les formacions polítiques. El Fons es va constituir fa 25 anys per a contribuir al desenvolupament dels països empobrits, realitzant labors de sensibilització en la societat valenciana, des de l’àmbit local, dels problemes que pateixen aquests països. Així mateix, realitza i finança projectes de cooperació i sensibilització amb les aportacions econòmiques que cada any fan els ajuntaments socis del Fons, unes aportacions que constitueixen un fons econòmic que serveix per a executar els diferents projectes que es van aprovant.
A causa de la situació sanitària actual,

L’Ajuntament de Burjassot és soci del Fons Valencià per la Solidaritat des de l’any 1998.