La regidora d’Educació visita als alumnes del programa Jove Oportunitat

17 març 2020|Burjassot

Educación- Visita JOOP

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, Manuela Carrero, ha visitat aquesta setmana a l’alumnat que forma part del programa Jove Oportunitat (JOOP), el qual s’està impartint en el Centre Socieducatiu Díaz Pintado, des de principis del mes de març. Es tracta d’un programa dissenyat i organitzat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), l’objecte del qual és la realització d’accions de motivació i orientació per a joves d’entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis.

L’objectiu fonamental del programa JOOP és aconseguir que aquests xics i xiques tornen a reinserir-se en el sistema educatiu per a completar, almenys, una Formació Professional de Grau Mitjà. Per a aconseguir-ho, aquests joves se submergeixen, a través del JOOP, en una intervenció en la qual, de la mà de docents i professionals, es treballa sobre la seua motivació i actitud, es reforça la seua autoestima i se’ls ajuda a perfilar un projecte de futur i de vida.

Durant la visita, tant els tretze alumnes que formen part del JOOP com els professionals implicats, van explicar a la regidora la rutina diària de les seues classes, la coses que més i menys els agrada del programa que estan cursant i també, detalls sobre el taller de cuina que havien realitzat aqueix matí.

L’Ajuntament de Burjassot col·labora activament en el programa JOOP cedint les instal·lacions del Centre Sociodeducatiu Díaz Pintado per al desenvolupament de les classes, que s’estendran fins el mes vinent de juliol.