La regidora de Serveis Socials Olga Camps, es reuneix amb els tècnics de l’àrea i amb les entitats col·laboradores en matèria social

29 maig 2017|Burjassot

entidades sociales

Amb l’objectiu clau de recolzar i ajudar les famílies que més ho necessiten, la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Burjassot, Olga Camps, s’ha reunit amb els tècnics de serveis socials del Consistori i amb les entitats que col·laboren amb ells. Es tracta de les 6 Cáritas de Burjassot, Nuevas Ilusiones y el Banco de Alimentos de Kanguros_LV.

En la reunió, es van revisar els procediments de coordinació entre totes les entitats i el Consistori per a, entre tots, fer-les més eficaços i, també, es va acordar l’elaboració d’un llistat dels serveis que cada entitat social facilita a la ciutadania. En aquest cas, l’objectiu és que els ciutadans coneguen aquests recursos complementaris als quals ja ofereixen els Serveis Socials de l’Ajuntament. Són complementaris perquè tots dos col·laboren mútuament que el ciutadà se senta atès en totes les seues necessitats, igual que succeeix amb la col·laboració amb associacions que ofereixen pisos tutelats a persones discapacitades o l’oferta esportiva a persones amb discapacitat auditiva, entre uns altres.

Per a la regidora de Serveis Socials, Olga Camps,la reunió ha sigut molt important i, a partir d’aquesta primera acció, esperem que més gent es comprometa i anime a ser part d’aquestes entitats, com a voluntaris, per a ajudar-los en el seu quefer diari i en la important labor que desenvolupen”.

En la reunió, els tècnics de Serveis Socials van explicar també als representants de les entitats la memòria de l’any passat del servei i el programa que van a desenvolupar, juntament amb les accions a dur a terme, en aquest 2017.