La regidora de Serveis Socials, Olga Camps, es reuneix amb representants de l’Associació Buscant Alternatives- Lloc de vida

28 juny 2018|Burjassot

Lloc de vida con Olga Camps

Ha sigut una trobada cordial, una primera presa de contacte que la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Burjassot, Olga Camps, ha tingut en aquests dies amb Dinger Castañeda, de l’associació burjassotera Buscant Alternatives- Lloc de vida. Una reunió en la qual, des de l’entitat, s’ha informat la regidora sobre la gran quantitat de projectes que té en marxa i la important labor que realitzen des de la mateixa amb veïnes i veïns de Burjassot.

En l’actualitat, l’entitat, situada en el carrer Espartero, 50 del municipi, treballa amb 80 xiquets distribuïts en diferents grups i activitats. En el cas dels xiquets de sis anys, se’ls ajuda amb reforç escolar, tallers de temps lliure, etc, comptant també amb la col·laboració de la Fundació La Caixa a través del projecte “CaixaProinfancia”. Així mateix, APIP-ACAM, ha oferit a Buscant Alternatives- Lloc de vida realitzar tallers amb les famílies i proporcionar atenció psicològica aquelles famílies que ho necessiten.

L’associació Buscant Alternatives- Lloc de vida, que va obtindre l’any passat el Premi del Ciutadà Europeu, està composta per un grup de persones voluntàries preocupades per l’educació, els valors d’integració intercultural, la justica social i l’atenció a la diversitat. L’entitat comprén una gran quantitat d’activitats gràcies als seus voluntaris i voluntàries, sempre pensant en les persones que més ho necessiten i, entre elles, realitza una gran labor social de foment de les habilitats socials i laborals sobretot amb dones immigrants.

Per a Olga Camps, el treball que realitza l’entitat és digne d’esment i, com no podia ser d’una altra manera, també comptarà amb el suport del Consistori des d’aquells àmbits en els quals ho necessite com puga ser la cessió d’instal·lacions, entre molts altres.