La Regidoria d’Educació informa sobre el termini de sol·licitud de matrícula de les Escoles Infantils Municipals

8 maig 2017|Burjassot

Des de 10/05/2017 fins a 10/05/2017

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Laura Espinosa, vol informar a les famílies sobre el termini que ha fixat la Conselleria d’Educació perquè les famílies interessades sol·liciten plaça escolar en les Escoles Infantils Municipals, per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys.

Així, el termini de presentació d’aquestes sol·licituds de plaça escolar s’ha de realitzar entre el 8 i el 26 de maig de 2017. Les famílies interessades hauran de presentar la sol·licitud i la documentació requerida a l’Escola Infantil on vulguen escolaritzar als seus fills. En particular, en les Escoles Infantils Municipals de Burjassot, les famílies hauran d’arreplegar el sobre amb la documentació necessària per a la sol·licitud de plaça i portar-ho, el més prompte possible, a l’Escola Infantil en la qual estiguen interessades a fi de poder corregir errors o aportar alguna altra documentació, en el cas que fóra necessari. En les pròpies Escoles Infantils Municipals se’ls informarà també de les Ajudes per a l’Escolarització o Bons Escolars.

Així mateix, la Regidoria d’Educació informa que les Escoles Infantils Municipals de Burjassot, la d’Isabel la Catòlica i la de les 613 Vivendres, celebraran les seues Jornades de Portes Obertes dimecres que ve 10 de maig, de 10 a 12 h.