La Regidoria d’Educació programa xarrades de formació als docents d’Educació Infantil

9 maig 2022|Burjassot

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot que dirigeix Manuela Carrero, a través del Gabinet Psicopedagògic Municipal i en col·laboració amb el Departament dels Serveis Socials i el Centre de Salut del municipi, ha organitzat unes jornades de formació al professorat d’Educació Infantil de les escoles de Burjassot.

L’objectiu és continuar completant la formació dels professionals que estan en contacte directe amb els menors en els primers anys de la seua vida. Les jornades, que seran presencials, tindran lloc els dies 11, 23 i 25 de maig, de 17.30 h a 20 h, en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado.

En aquestes sessions de formació intervindrà, en primer lloc, César Romero, coordinador de Família, Infància i Adolescència de l’Àrea de Serveis Socials de Burjassot, per a explicar als docents el funcionament de la nova Llei de Protecció del Menor, pel que respecta a l’etapa d’Infantil, i per a explicar també com advertir signes d’alerta als quals han d’atendre per a assegurar el benestar dels menors.

A continuació, intervindran una pediatra del Centre de Salut i un especialista en infermeria per a explicar les tècniques de reanimació cardiopulmonar (RPC) en els alumnes d’infantil i per a actualitzar els coneixements de primers auxilis, tan necessaris en edats tan primerenques.