La Coral Los Silos compleix el seu V Aniversari oferint un concert solidari amb la lluita contra el càncer

24 octubre 2016|Burjassot

El Centre Cultural Tívoli obrirà les seues portes aquest dissabte, 29 d’octubre a partir de les 19 hores, a un aniversari molt especial i a la solidaritat. Coincidint amb la celebració del seu V Aniversari, la Coral Les Sitges, formada per components de l’Agrupació Musical Los Silos, oeferirà un concert per a tot Burjassot, un concert solidari per a la lluita contra el càncer.

L’entitat burjassotera ha volgut celebrar el seu aniversari col·laborant amb la Junta Local contra el Càncer de Burjassot en la lluita contra aquesta malaltia i, per aquest motiu, el dissabte el concert estarà dedicat a aquesta lluita. Com no podia ser d’una altra manera, en el mateix, també es comptarà amb la participació de la Banda Simfònica i de la Banda Juvenil, que també vanposaran el seu granet d’arena en una vesprada tan especial.

A l’entrada del Tívoli, la Junta Local de Burjassot situarà una taula petitoria perquè les veïnes i els veïns que acudisquen al concert facen els seus donatius, destinats íntegrament a la lluita contra el càncer.