La Diputació de València valora en més de 41.600 euros els danys causats per les pluges de desembre a Burjassot

9 febrer 2017|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot ha sol·licitat l’assistència de la Diputació de València per a poder reclamar les ajudes de la Generalitat Valenciana que puguen cobrir les incidències que va patir el passat mes de desembre el Pavelló Cobert Municipal, a causa de les fortes pluges que van descarregar en el municipi.

Així, la Diputació ha valorat els danys provocats per les citades pluges en 41.650 euros, dada que es remetrà en l’informe que es farà arribar a la Generalitat. D’aquesta manera, la Diputació ha volgut avançar-se i ajudar tècnicament als municipis afectats pel temporal, amb l’objectiu d’agilitar la sol·licitud de les citades ajudes.

En el cas de Burjassot, els danys s’han concentrat en el Pavelló Cobert i, concretament, s’han detectat danys per filtracions d’aigua en la façana i la coberta de la instal·lació, principalment en les juntes de fusteria amb el mur, en les del bloc de la façana amb l’estructura de formigó, en les de l’estructura metàl·lica de coberta i les de la coberta amb panells, en la zona propera dels aires.

Entre les actuacions necessàries per a la seua reparació s’inclou el tractament de les juntes del mur de l’estructura, la instal·lació de goterons metàl·lics i la pintura de les zones danyades, tal com han determinat els tècnics locals i provincials.