L’elit nacional del Fons Sub 20 i Sub 23, concentrada a Burjassot

5 abril 2023|Burjassot

CA Els Sitges

65 atletes de l’elit nacional, entre fondistes i migfondistes, entrenen a aquestes hores en el tartan del Poliesportiu de Burjassot. La Federació Espanyola d’Atletisme, amb el seleccionador Pepe Peiró al capdavant i el seu equip tècnic al capdavant, ha tornat a triar el municipi com a seu d’una de les nou concentracions que, des del 31 de març i fins al 8 d’abril, s’estan celebrant en diferents punts de la geografia espanyola, a fi de preparar les pròximes cites que s’aveïnen en el calendari de l’atletisme.

Concretament, a Burjassot s’han concentrat els migfondistes i fondistes que estan preparant els pròxims campionats europeus Sub 20 i Sub 23 que se celebraran a Israel i Finlàndia, respectivament. Ni més ni menys que 65 atletes internacionals entre els quals figuren talents ja consagrats internacionalment com María Forero, Carla Domínguez, Daniela García, Mireya Arnedillo, Marta Serrano, Mohamed Attaoui, Adam Maijó, Jaime Migallón, Pol Oriach o Sergio del Barrio.

La concentració se celebra només uns dies després que Burjassot acollira la celebració del Festival d’Ultrafons en el qual van competir nombrosos atletes dels concentrats, competició organitzada pel Club d’Atletisme Els Sitges. L’alcalde de Burjassot, Rafa García, juntament amb el regidor d’Esports, Juan Gabriel Sánchez i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Pérez Menero s’han acostat fins a les pistes municipals d’atletisme per a saludar, juntament amb el president del C.A Els Sitges, Eduardo Gómez, als atletes i al cos tècnic.