L’EMTRE reobri els seus vint ecoparcs fixos a partir del dilluns 4 de maig

4 maig 2020|Burjassot

Ecoparque Paterna

L’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) reobri hui 4 de maig, tots els seus ecoparcs fixos, després de mes i mig de tancament a causa de la COVID19. De moment, els ecoparcs mòbils, com els que solen visitar Burjassot periòdicament, es mantenen tancats. No obstant això, els ciutadans i ciutadanes de Burjassot que, per causa justificada i responsable, necessiten fer ús d’un ecoparc, poden dirigir-se al fix més pròxim, que és el de Paterna, el qual ha romàs obert durant l’estat d’alarma.

L’ecoparc de Paterna es troba al carrer Algepser i el seu horari d’obertura és de dilluns a divendres, de 8h a 21h i els dissabtes i diumenges de 9h a 14h.

Així, a partir de hui, tornen a estar operatius els ecoparcs fixos d’Alaquàs-Aldaia, Albal, Albalat dels Sorells, Albuixech, Almàssera, Catarroja, Manises, Massamagrell, Meliana, Paiporta-Picanya, Picassent, Puçol, Sedaví, Silla, Torrent I i Xirivella, que s’uneixen als d’Alboraia, Paterna, Torrent II i Vara de Quart, a València, que sí han estat oberts durant tot aquest període.

Els ecoparcs fixos obriran en els seus horaris habituals i tornen a estar operatius per a atendre les necessitats de reciclatge i depòsit de residus d’ajuntaments, empreses i particulars. Així i tot, i donada la situació d’estat d’alarma i de restricció de la mobilitat, es recomana als usuaris particulars utilitzar-ho solament en cas de necessitat o de força major, quedant baix la seua responsabilitat la justificació del desplaçament a l’ecoparc davant els cossos i forces de seguretat de l’Estat. Així, l’EMTRE ha emés un FORMULARI DE DECLARACIÓ RESPONSABLE amb el qual els ciutadans/es declaren, responsablement, que el seu desplaçament a l’ecoparc respon a una necessitat inajornable. Aquest formulari s’haurà de mostrar a les forces de seguretat per a justificar el desplaçament, en cas que siga necessari, i es pot descarregar en la pàgina web de l’entitat.