‘Ínsula Barataria-Castella-La Manxa’ celebra una Setmana Cultural oberta a la ciutadania

27 juny 2022|Burjassot

Des de 01/07/2022 fins a 02/07/2022

Semana Cultural Ínsula Barataria

Els pròxims dies 1 i 2 de juliol seran d’intensa activitat per als components de l’entitat cultural burjassotera ‘Ínsula Barataria Castella- La Manxa’. Celebraran la Setmana Cultural amb activitats obertes a tota la ciutadania que tindran lloc en la Sala d’Actes de la Casa de Cultura i també a l’Auditori.

El divendres 1 de juliol, la cita serà a partir de les 18.00 hores en la Sala d’actes de la Casa de Cultura, on tindrà lloc l’actuació del grup de poesia “Galerna” i les del Cor i la Rondalla de l’entitat. Una vegada finalitzada la primera part, es procedirà a la lectura dels Premis de Narrativa Curta per a escolars “Cervantes”, convocats per la pròpia associació de Burjassot.

Per a finalitzar la vesprada, comptant amb la col·laboració del jove músic Joan Suay Carboneras, es realitzarà un passeig pel Burjassot de Blasco Ibáñez, en homenatge al genial escriptor que tan vinculat va estar a la vida de Burjassot. El passeig eixirà des de la Casa de Cultura fins a la seua estàtua, en el Passeig de Concepción Arenal, i allí es depositarà una corona als seus peus tenint de fons la música del violí de Joan.

Un dia més tard, el dissabte 2 de juliol, a l’Auditori de la Casa de Cultura, i també a partir de les 18.00 hores, tindrà lloc la clausura de la Setmana Cultural amb una vesprada de música que comptarà amb l’actuació de la xaranga “Al- Sandre”.

Des de l’entitat burjassotera conviden a tota la ciutadania a participar en els actes que programats i que són d’entrada gratuïta.